VELGEN REINIGER - acbanden.nl nieuw jan 2021

Ga naar de inhoud

Velgenreiniger - U wilt uw velgen toch ook blijvend schoon en vuilafstotend houden?

Niets  is zo mooi als mooie blinkende velgen. Velgen waarmee je voor de dag  kan komen, ook na vele honderden kilometers. Om dat te bereiken is het  van essentieel belang om uw velgen goed te onderhouden. ACBanden in Echt heeft voor u de perfecte oplossing in huis!

                       

AEZ Velgenreiniger
verwijderd de meest hardnekkige remstoffen en sterke vervuilingen.  Deze velgenreiniger is niet schadelijk voor uw velgen zoals vele andere  chemische reinigers dat wel zijn! AEZ velgenreiniger tast de laklaag van  uw velgen niet aan en is tevens heel veilig voor uw banden, remdelen en  wielen.
U doet er het beste aan om uw velgen elke week schoon te houden door  middel van warm water en shampoo. Dit doet u door met een vrij zachte  autospons uw wielen goed te reinigen. Mochten er sterke vervuilingen en  hardnekkige remstoffen op uw velgen zitten kunt u het beste deze AEZ  velgenreiniger gebruiken. Nadat u uw velgen heeft behandeld met deze  velgenreiniger is het verstandig om uw velgen na te spoelen met warm  water voordat het in de lak kan trekken.
Created by: VREHEN MEDIA WORKS
Contact
 Galvaniweg 5, 6101 XH,  Echt.
  +31(0)475-486044
 Ma-Vr     : 08:30 – 17:30
  Zaterdag        : Gesloten

Voor het laatst bijgewerkt op : 27/11/2023
Terug naar de inhoud